„Смъртта на един блогър“ – 7-те гряха на блогирането

doab-report-medium„DEATH of a BLOGGER“ е доста интересно четиво за всеки, който се интересува от това не просто да има блог, а да направи блога си успешен.  Книгата (по-скоро e статия – все пак е само 14 страници) е в електронен (PDF) формат и се чете доста бързо. Дори и да си водите записки. (Ако четете „просто така“ направо си губите времето – всяка книга трябва да се чете с лист и молив под ръка, за да можете да си записвате конкретни идеи за приложение на прочетеното във вашия личен живот или бизнес).

Съдържанието е изцяло на английски, а и съм сигурен, че дори това да не ви е голям проблем, много от вас просто ще ги домързи да изчетат целия текст.

Затова (нали пък съм добра душа) реших да ви изброя тук въпросните 7 гряха на блогирането. (Да не забравите да ме споменете в завещанието си!) 😉

СЕДЕМТЕ ГРЯХА НА БЛОГИРАНЕТО

1. Да не изберете свой собствен домейн и хостинг

2. Да не изберете правилната тема за блога си и подходящия начин за поднасянето й

3. Да не планирате предварително ключови думи и SEO стратегия

4. Да не изберете правилната стратегия за монетаризация (печелене от блога)

5. Да не получите качествени еднопосочни линкове в самото начало

6. Да не изградите агресивно списъка си от абонати (subscribers list)

7. Да не правите агресивно маркетинг на блога си

Ако поне един от тези „грехове“ е предизвикал любопитството ви – препоръчвам ви да прочетете целия доклад. Вътре ще намерите по-разширено обяснение на всяка от седемте точки, както и допълнителни линкове по темата.

За да получите безплатно достъп до цялото съдържание на публикацията, просто трябва да се регистрирате тук:  www.profitblogger.com

(Между другото, в този сайт това не е единствения полезен материал – има още доста!)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
, , ,
WordPress › Грешка

Сайтът има технически проблеми.