Силвана Миленова: „Опитваме се да покажем, че няма невъзможни неща в бизнеса!“

Преди около месец ви запознах за първи път с информацията за предстоящия семинар на Сандро Форте в София (7 март, Интер Експо Център).

Днес давам думата на един от организаторите на това събитие – Силвана Миленова – за да научите някои неща „от кухнята“ и да побързате да се регистрирате, докато още има от по-евтините билети (крайният срок за ранна регистрация е утре – 17-ти февруари).

Силвана Миленова е мениджър събития в Web and Events и част от екипа на фирмата от началото на 2011. Ако я потърсите по време на събитието, най-вероятно ще я видите едновременно на 2-3 места. Тя е неуморна и (почти) винаги е усмихната.

Пламен Петров: Защо точно Сандро Форте и защо точно сега?

Силвана Миленова: Защото Сандро Форте е един от топ продавачите в света. Не случайно той е член на Висшата група на Кръглата маса „Милион долара“ (MDRT) – елитна организация в животозастраховането, чиито членове имат чиста печалба над 1 млн. долара годишно. Човек като него може да разкрие тайните на успешните продажби.

А защо сега – непрекъснато говорим за икономическа криза, за трудности пред бизнеса и непрекъснат спад на продажбите. В такъв момент е важно да видим примера на някой, който не само, че не се притеснява от подобни предизвикателства, но успява да се възползва от тях.

На сайта се споменава, че това е първото издание на „King of Sales“ – ще има ли и други и каква точно е вашата идея?

През ноември тази година ще се състои и второто издание на „King of Sales”, наречено King of Sales:”Sales Lab”. Тук акцентът отново ще бъде върху тайните на успешните продажби.

С изданията на “King of Sales” се опитваме да покажем, че няма невъзможни неща в бизнеса. Затова ще ни помогнат личности като Сандро Форте, който са доказали, че нещата се случват, когато наистина ги искаме и работим много за тях.

Кои са най-големите трудности и пречки при организирането на събития от подобен род?

Организирането на такъв семинар е едно малко предизвикателство за всеки екип. За щастие, ние имаме доста опит със събития като: Eventex Seminar, Eventex Awards, „Интернет маркетинг с нулев бюджет” и други, както и страхотни хора, които дават всичко от себе си участниците в нашите семинари да си тръгнат усмихнати, с нови знания и добри контакти.

Така че най-голямата трудност – сформирането на екип – мисля, че при нас е преодоляна.

Какво бихте казали на традиционните скептици, за които такива семинари са ненужно харчене на пари?

Ще цитирам един от гостите на предишен семинар със Сандро Форте:

„Радвам се да Ви кажа, че продуктивността ми се увеличи с 60%, след като посетих Вашия семинар. Спомням си Вашата гаранция от 30% растеж, който надвиших!“ – Стивън Йеунг, AIA Hong Kong

Подобни семинари не само ни държат в течение на последните тенденции от нашата сфера, но ни помагат да създадем контакти и да получим вдъхновение. Те ни дават инструментите за успех – ние само трябва да ги приложим.

Има ли още свободни места за семинара и как може човек да се сдобие с билет?

Участието в Sales Masterclass със Сандро Форте става чрез регистрация на сайта на събитието и плащане на такса за присъствие.

Побързайте, защото местата се изчерпват, а цените се вдигат!

Ще има ли някакви изненади за публиката на този семинар и какво да очакваме от вас като следващо събитие?

На последния семинар имаше масажи и цъфтящ чай в почивките  и кралски пудел на сцената.

Опитваме се да изненадваме приятно участниците всеки път и семинарите да не се свеждат единствено до лекциите в залата.

Не можем да споменем дали готвим изненада и каква е тя. Мога само да гарантирам, че участието в наши семинари е много полезно и приятно.

През първата половина на 2012 ни предстоят доста събития. След „King of Sales: Sales Masterclass” идва третото издание на семинар „Интернет маркетинг с нулев бюджет“ (B2B). Семинарът ще се проведе на 21 март 2012 година и ще ви научи как да бъдете царе на B2B интернет маркетинга без да изхарчите и 1 лев за реклама!

На 5 април 2012 година ще се състой първото издание на „PR Guru” –  едно събитие за PR специалисти. Семинарът ще бъде посветен на тенденциите и добрите практики в PR професията у нас.

httpv://www.youtube.com/watch?v=taPw5G2z1vs

PHOTO: личен архив

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
, , , , , , , , , ,
WordPress › Грешка

Сайтът има технически проблеми.