iLG Workshop идната сряда: VOX POPULI!

vox populiНикак не върви да се хваля сам. Но пък ще бъде много в мой стил… 😀

И все пак – снощният ILG Workshop беше наистина доста успешен. Имам две доказателства за това. И то солидни…

Първото е, че гостите ни останаха много доволни и от двете обучения. Пролича си по участието им в дискусиите, по време на упражненията и в коментарите след края на официалната част. (По стара българска традиция, семинарът продължи „на маса“ в най-близката пицария). 😉

Втората причина е още по-показателна. Поне за мен. А тя е, че се забавлявах. И по време на първото обучение – като лектор – но и през цялото второ обучение, на което лектор беше моят адаш Пламен Савов.

За някой това може да прозвучи несериозно, но за мен е много ценен лакмус. Ако не съм се забавлявал – значи не е било готино. А снощи очевидно беше…

(Въпреки заблуждаващия ми външен вид, всъщност съм доста хрисим човек, така че съвсем спокойно можете да споделите в коментарите тук вашето мнение за събитието. Независимо дали е положително или не съвсем – стига да сте присъствали, разбира се!)

Като за първи такъв експеримент – наистина не беше лошо. А и около 90% от присъстващите споделиха, че с удоволствие ще дойдат и следващият път. Който е съвсем скоро – идната сряда.

Резонно би било да ме попитате кои ще са двете демонстрационни обучения за следващият workshop. Ако сте били снощи в залата – вече знаете отговора. А той е, че ще предоставя възможност вие сами да изберете кои теми най-много ви интересуват. И ще зачетем изборът ви. Както се казва: „Глас народен – глас божи!“ 🙂

Вижте внимателно петте предложения за теми на обученията в анкетата в края на този текст. А след това гласувайте за 1 от тях, което лично вас най-много ви интересува.

Можете да направите това до понеделник на обяд. След това вече ще отчетем интереса ви и ще изберем конкретните уроци от първите две теми, за които има най-много гласове.

Ако този начин устройва всички – ще го приложим и следващият път!

А, че ще има и следващ път – в това не трябва да се съмнявате и за миг! 😉

АНКЕТА:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
WordPress › Грешка

Сайтът има технически проблеми.