А сега накъде?

Никое нещо не е чак толкова добро – че да не може да бъде подобрено. На този принцип се крепи не само цялата козметична хирургия, но и блогирането.

Аз също винаги съм бил горещ привърженик на растежа, развитието и подобрението (upgrade, казано на новобългарски). И за близо двугодишното съществуване на Blogatstvo.com цели два пъти извършвах графични „преврати“, като сменях изцяло външния вид на сайта.

Този път обаче не се каня да сменям шаблона на блога си. Все още съм доволен от сегашния изглед, а и вече повечето ми редовни читатели са прекалено привикнали (може би дори – пристрастени) към него.

Но не съм достатъчно доволен от съдържанието. Даже ми се струва, че от известно време новите публикации и теми не са чак толкова интересни или стойностни (колкото ми се иска да бъдат).

Да – това е моят личен блог и имам пълното право да пиша в него (за) каквото си поискам.

Но от друга страна, този блог не е самоцелно занимание, което да носи удоволствие само на един-единствен човек – на мен. Той е и ваш…

И ако сте от хората, които намират (понякога) тук нещо ценно и полезно – значи няма да подминете безучастно молбата ми за малко помощ. Целта е ясна – да направим (заедно) БЛОГАТСТВО-то още по-интересно и стойностно. Вярвам, че това е възможно.

Не съм от хората, които сляпо и безрезервно се вслушват винаги в съветите на другите. Но все пак уважавам „гласа на народа“ и нямам проблем да изпълня някои препоръки и предложения, които биха ми дали нови идеи.

Затова молбата ми към вас е просто да ми отговорите на следните питания:

  1. Кое в този блог ви харесва и кое – не? (И защо, разбира се).
  2. Кое, според вас, може малко да се промени?
  3. Кои са темите, които като че ли са пренебрегнати и от кои вече ви е писнало?
  4. Има ли теми, за които още не съм писал – а на вас са ви интересни?
  5. Какви други препоръки бихте ми дали, за да стане сайта по-добър?

Очаквам от вас да сте искрени, да не сте срамежливи и – още по-малко – лаконични.

Нека да сме си полезни взаимно!

Вие сте на ход… 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
, , , , , ,
WordPress › Грешка

Сайтът има технически проблеми.